Boblberg logo
Noëlle – Fandt en god ven i en ensom hverdag som stærkt svagtseende

Noëlle – Fandt en god ven i en ensom hverdag som stærkt svagtseende

Noëlle på 26 år oplevede en enorm ensomhed, da det er svært for hende at møde nye mennesker pga. hendes synshandicap, og at hun oveni det hverken arbejder eller studerer. Af sin mor blev hun anbefalet Boblberg, da hun havde set et indlæg i tv’et om platformen. Noëlle tænkte, at det ikke kunne skade at prøve det af, og hun oprettede derfor en bruger og en bobl, hvor hun skrev, at hun var ensom og gerne ville finde flere, som havde samme interesser ligesom hende. Det kunne være til brætspil, computerspil, biografture, men vigtigst af alt, så ønskede hun bare at finde et venskab, der kunne acceptere, at hun er stærkt svagtseende.

"Jeg har mødt en utrolig fantastisk person, som jeg betragter som en rigtig god ven. Jeg er stærkt svagtseende, så det er ikke altid lige let at komme ud at møde nye mennesker, så jeg er så utroligt glad for, at Boblberg gjorde det muligt for mig at møde så skønt et menneske.”

- Noëlle

En, der hed Andreas, henvendte sig til Noëlle, da de havde mange fælles interesser. De begyndte at skrive meget sammen og besluttede sig så for at mødes til en gåtur. Kemien var der lige fra start, og lige siden første møde har de holdt kontakten. De har bl.a. ses til gåture, biografture og været til foredrag sammen.

Noëlles bobl er stadig aktiv, da hun er så tilfreds med, hvordan det hele foregår på Boblberg, og at hun fortsat leder efter nye fællesskaber.

”Jeg har ikke set noget lignende. På Boblberg kan man selv vælge, hvor meget man vil dele med fulde navn og billede. Du kan finde lige præcis de fællesskaber, der passer til dig.”

- Noëlle

Noëlle vil klart anbefale det til andre, hvis nogen siger, at de er ensomme eller mangler noget bestemt, og hendes råd til dem er:

”Spring ud i det – find f.eks. en løbe, brætspils- eller vinklub, der er mere eller mindre et fællesskab til alle, uanset hvad man har brug for. Det er stille og roligt, og alle er der af den samme grund.”

- Noëlle

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her