Boblberg logo
Rasmus – Ny bedste veninde til bl.a. kort- og brætspil

Rasmus – Ny bedste veninde til bl.a. kort- og brætspil

Rasmus på 32 år elsker at lære nye mennesker at kende, og hans helt store interesse er bræt- og kortspil. Så da han fandt ud af, at han kunne søge efter nogle at spille spil med og samtidig lære nye mennesker at kende på Boblberg, tøvede han ikke i et sekund med at oprette en bruger. Han gjorde det egentlig også fordi, at han på den måde også kunne hjælpe andre, der måske sad alene og savnede bekendtskaber.

Rasmus tog kontakt til Anna, som han i dag vil betegne som et af hans yndlingsmennesker. Det hele startede med, at de snakkede lidt i telefon, hvor samtalerne blev længere og mere sjove for hver gang.

”Anna er blevet en af mine absolutte yndlingspersoner og en af mine allerbedste venner, som jeg er ret sikker på, kommer til at holde hele livet igennem!”

- Rasmus

De mødtes, og i dag er de sammen ugentligt og snakker sammen hver dag. De er sammen med hinandens venner, har gode snakke, spiller spil, og så har Rasmus for nyligt også været til Annas 25-års fødselsdag. I dag har de været bedste venner i tre år.

Egentlig var Rasmus en smule skeptisk til at starte med, da han godt kan lide at møde mennesker i virkeligheden, men han blev positivt overrasket over Boblberg.

”Jeg kan godt lide, at folk er derinde med samme formål.”

- Rasmus

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her