Boblberg logo
Maja – Tre nye veninder til oplevelser, pigehygge, hækling og meget mere

Maja – Tre nye veninder til oplevelser, pigehygge, hækling og meget mere

En dag i skolen sad 21-årige Maja og tænkte over, at hun manglede venner og veninder tæt på. Derfor lavede hun en søgning på Google, hvor Boblberg kom frem. Her tænkte hun med det samme, at det var noget, som hun måtte afprøve, og hun oprettede derfor sin egen bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv, og hvad hun søgte.

Maja fik en henvendelse fra Patricia, som hun hurtigt fik en aftale i hus med. De mødtes på Majas skole, da de tænkte, at det var et fint sted til at mødes første gang. Der var kemi fra start, og de har lige siden skrevet sammen om stort og småt. Bl.a. har Tricia, som Maja kalder hende, været med til hendes 20-års fødselsdag.

Maja fik også en besked fra Sofie, som hun næsten lige har mødtes med. De mødtes hjemme hos Maja og snakkede om alt mellem himmel og jord, imens de så en god film. Her var kemien også i top, og de glæder sig til flere oplevelser sammen, da de begge to elsker at opleve.

En tredje, som henvendte sig til Maja, var Mette-Sofie. De har ikke mødtes endnu, men har samme passion for hækling. Så de sender billeder til hinanden og hjælper også hinanden, hvis der er noget, der driller.

Maja har fået tre rigtig gode veninder ud af sit besøg på Boblberg – og bedst af alt, så bor de alle sammen tæt på, så de kan mødes til spontane aftaler, hvilket var det, som Maja savnede, da hendes bedste veninde bor for langt væk til det.

”Boblberg er super fedt. Jeg synes det er så svært at komme ud og møde nye mennesker, hvis ikke man tager på drukture. Så det her er bare et rigtig godt alternativt.”

- Maja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.092 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her