Boblberg logo
Marianne – Ny god veninde førte til flere spirende venskaber

Marianne – Ny god veninde førte til flere spirende venskaber

57-årige Marianne var flyttet og skulle efter 28 år bo for sig selv, hvorfor hun gerne ville have en større omgangskreds. Da hun surfede rundt på nettet, fandt hun Boblberg, hvilket hun syntes lød super spændende og fik med det samme lyst til at prøve det af, da hun havde mod på at prøve noget nyt og anderledes.

Marianne oprettede en bobl, hvor hun søgte efter veninder, som hun kunne mødes med til fælles interesser, såsom cafébesøg, biograf osv. Der gik ikke lang tid, før 57-årige Tinna skrev til Marianne, fordi hun netop også var flyttet til. De skrev sammen et par gange på Boblberg og mødtes herefter i byen. Kemien var der med det samme, og i dag er de blevet rigtig gode veninder. De går bl.a. ture i skønne naturområder, tager på café, været i byen m.m.

De ses ca. 1-2 gange om ugen, men Tinna har et arbejde, så det har skulle passe med, når hun har fri. Marianne har været arbejdsløs, men har netop fundet et arbejde. Hun har været hjertesyg og fik derfor alt for meget tid for sig selv, grundet hendes operation blev udskudt gang på gang pga. coronapandemien.

Tinna har brugt Boblberg i længere tid end Marianne og har mødtes med flere derfra. Hun syntes, at hendes venindeforhold var ved at ”dø ud” og savnede derfor et bredere netværk. Hun fandt bl.a. to søde kvinder, som søgte en biografklub. Det var noget helt andet, end hvad hun ellers havde set, og hun fandt hurtigt ud af, hvor mange forskellige bobler, der findes på Boblberg.

Kvinderne er henholdsvis 54 og 58 år og har mødtes flere gange med Tinna. Tinna er ved at planlægge, at de alle fire skal mødes. Det er Marianne lidt spændt på, men hun glæder sig samtidigt til at lære flere søde kvinder at kende.

Mariannes næste ”bobl-rejse” er, at mødes med Tinnas to biografklub-veninder, samt finde en dag at mødes med en, som hun har skrevet med i to år. Det er dejligt at have noget at se frem til og glæde sig til.

”Boblberg er et super koncept. Der er mange, der er ret ensomme med alt det corona og andre personlige ting, de mangler noget socialt osv.”

- Marianne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.719 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her