Boblberg logo
Jeanne – Har fået mere livskvalitet i en svær tid som førtidspensionist pga. fibromyalgi

Jeanne – Har fået mere livskvalitet i en svær tid som førtidspensionist pga. fibromyalgi

60-årige Jeanne har levet som førtidspensionist pga. fibromyalgi gennem længere tid, og da hun netop lige var blevet skilt fra sin tidligere mand, havde hun mistet en del bekendtskaber og venner, der betød, at hun sad meget alene i hverdagen. Hun tænkte, at Boblberg ville være den oplagte mulighed til at få vendt dette og oprettede derfor en bobl, hvori hun søgte efter nye fællesskaber.

Der gik ikke lang tid før, at hun fandt nogle at skrive med, som hurtigt udviklede sig til en gensidig interesse for hinanden, hvor de aftaltes at mødes over en kop kaffe på en nærliggende café.

Jeanne har ikke kun fundet én veninde, men hele fire veninder i nærheden af hende selv. Dette var et must for Jeanne, da hendes sygdom gør, at det er svært for hende at komme rundt.

Veninderne Annemette, Conni, Lisbeth og endnu en Annemette, har ikke allesammen mødt hinanden samtidig, men Jeanne tænker på snart at føre dem sammen også. For nu mødes hun dog med dem hver for sig, hvor dagsordenen med dem alle er, at de mødes til hygge og om hinandens interesser. De har alle fire mange ting tilfælles, to af dem er bl.a. førtidspensionister som Jeanne selv. hvilket betyder meget for Jeanne, da de så både kan sætte sig i hinandens sted og er samme sted i livet. Jeanne har nu et mere aktivt liv end før med gåture, sommerhusture og generelt bare meget pigehygge, som har givet mere livskvalitet.

”Jeg synes det er et rigtig godt koncept, og Boblberg har hjulpet mig til at få en gladere hverdag.”

- Jeanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her