Boblberg logo
Sanne – Angst og personlighedsforstyrrelse førte til ligesindede veninder

Sanne – Angst og personlighedsforstyrrelse førte til ligesindede veninder

Sanne på 23 år har hele livet haft svært ved at udvide sit sociale netværk, da hun døjer med angst og en personlighedsforstyrrelse, hvilket har medført ensomhed.

”Jeg har grundet mine forskellige udfordringer, haft svært ved at udvide mit sociale netværk, så jeg så Boblberg som en mulighed for at lave om på dette og møde ligesindede.”

- Sanne

Gennem Boblberg kom Sanne i kontakt med alverdens nye ligesindede veninder. Især to veninder stikker sig ud fra mængden, og de har hængt fast lige siden første besked. Første møde med begge piger var til en gåtur og en kop kaffe, hvilket var super hyggeligt og uformelt, som er nogle af de ting, som Sanne prioriterer højt ved første møde med folk. De snakker sammen ugentligt og støtter hinanden i tykt og tyndt.

”Boblberg er et trygt sted, som udover at være brugernemt, er et sted, hvor man kan møde de rareste mennesker. Jeg har oplevet det som et meget fordomsfrit sted, hvor jeg ikke er blevet dømt for at være anderledes.”

- Sanne

Til Sannes store overraskelse har hun fået bekæmpet ensomheden, da hun har fået to rigtig gode veninder, og så har Boblberg også hjulpet hende med nogle sociale færdigheder, som ikke har været nemt for hende.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her