Boblberg logo
Jytte – Flyttede tilbage til barndomsbyen og fandt nye bekendtskaber

Jytte – Flyttede tilbage til barndomsbyen og fandt nye bekendtskaber

Jytte på 65 år flyttede tilbage til sin barndomsby, hvor hun stadig havde familie boende i området, men havde mistet mange af de venskaber, som hun tidligere havde. Hun havde hørt om Boblberg og oprettede straks en bruger, hvor hun søgte efter jævnaldrende bekendtskaber at mødes med efter tid og lyst. På kort tid var hun i kontakt med tre jævnaldrende kvinder, som hun klingede super godt med.

Én af dem var Lisbeth, der ligesom Jytte selv, er førtidspensionist. Lisbeth har stor interesse for slotte i Danmark og deres historie. En interesse, som hendes mand ikke deler, men som Jytte derimod også finder spændende. De mødes tit på caféer eller tager på tur til de forskellige slotte i Danmark.

Lise er en anden veninde, som Jytte har fået gennem Boblberg. De har både mødtes på en café, fået en øl og været hjemme hos hinanden og sludret om alt mellem himmel og jord. De er i gang med at planlægge at mødes igen snart.

Den sidste, som Jytte er i kontakt med, er Hanne, som hun også meget tilfælles med. De har kun skrevet indtil nu, men glæder sig til, at de skal mødes.

Jytte har haft leddegigt i flere år og har haft en del smerter i hverdagen, som først på det sidste er begyndt at aftage. Det har givet Jytte overskuddet til at opsøge nye venskaber. Hun mener, at Boblberg er en kæmpe gave for rigtig mange mennesker. Rigtig mange mennesker sidder meget alene, hvilket kan være svært at snakke om. Det er der Boblberg god til at samle alle typer af mennesker.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her