Boblberg logo
Heidi - KvindelogenKBH

Heidi - KvindelogenKBH

I februar 2017 flyttede jeg tilbage til København efter et par år i Sverige og Jylland. Jeg var lige flyttet ind hos min nye kæreste, og var jobsøgende. Jeg havde et stort og godt netværk i København, men mange af mine veninder var i mellemtiden blevet gift, havde fået børn og nogle flyttet ud af byen. Derfor følte jeg, at jeg havde brug for flere veninder og begyndte derfor at tænke over, hvordan man kunne få nye veninder, hvis man ikke arbejder, går til noget fast, eller ikke studerer? Derfor Googlede jeg: hvordan får man nye veninder, og her dukkede Boblberg op. Jeg synes at det lød spændende, så jeg oprettede mig, og kiggede nysgerrigt i boblerne fra København.

Jeg faldt over en bobl fra en pige i 30'erne, der havde opstartet et kvindenetværk, og søgte flere piger dertil. Jeg fandt frem til gruppen via Boblberg, hvorefter kontakten fortsatte via Facebook. Da jeg så, hvor mange forskellige typer der var med i gruppen, og synes at pigerne så søde og imødekommende ud, meldte jeg mig ind. Det gik hurtigt op for mig at gruppen, på det tidspunkt med kun 21 medlemmer, bestod af kvinder med forskellige baggrunde, uddannelser og jobs - alle sammen med det formål at få nye venskaber.

En uge efter mit medlemskab i Kvindelogenkbh var vi 14 piger, der mødtes på en restaurant. Det var virkelig den sjoveste aften, hvor vi alle var lige open-mindede, ærlige og på lige fod. Lidt særligt at komme ind på en restaurant og se 13 fremmede piger ved et bord - jeg kunne ikke andet end at sige: det er vist her jeg skal være. Vi grinede og hyggede os, og endte senere på en cocktail bar. Det var en skøn aften! Det er nu halvandet år siden, og vi er i dag 55 kvinder i Kvindelogenkbh. Vi har været ude at spise, drukket vin i Kongens Have, afholdt champagnesmagning, været i biografen, teater og til comedy. Vi har trænet sammen, været på stranden, gået ture, været i Tivoli, til koncerter, og meget mere. Nogle gange er vi mange, andre gange få, men stemningen er altid god.

Udover at have fået et stort og godt netværk, så har jeg fået en håndfuld tætte veninder, som jeg virkelig værdsætter. Jeg manglede faktisk ikke veninder, men havde blot brug for nogen der var mere det samme sted som mig, og det fandt jeg virkelig da jeg opdagede Boblberg. Jeg håber, og tror på at en gruppe som Kvindelogenkbh, kan være med til at skubbe til tabuet om ensomhed, og at det aldrig er for sent at få nye venskaber. Jeg vil i hvert fald nødig være foruden kvindelogen i dag, da jeg altid har nogen at lave spontane hyggeligheder med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her