Boblberg logo
Tanja – Blevet en del af en spillegruppe trods angst og ADHD

Tanja – Blevet en del af en spillegruppe trods angst og ADHD

Tanja på 38 år har flyttet meget i sit liv og har derfor haft svært ved at holde fast i sine relationer. Udover det skubber hun også hurtigt folk væk, når de kommer for tæt på, bl.a. fordi hun har angst og ADHD. Det har resulteret i, at hun føler sig ensom og ofte lidt alene i sin hver dag, hvorfor hun godt kunne tænke sig at udvide sin omgangskreds.

Tanja hørte tilfældigt om Boblberg og tænkte, at hun ville give det et skud. Hun faldt over en bobl, hvor en mand ledte efter en gruppe, som kunne tænke sig at mødes til spilleaftener. Tanja gav det et forsøg og skrev til ham. De har nu en lille gruppe, der mødes til forskellige spil, som de hygger sig med i hinandens selskab.

Tanja har været glad for at bruge Boblberg, da det er et trygt sted med gode mennesker, som man kan være ærlige med fra starten af – hvilket har været en kæmpe fordel for Tanja, da hun kæmper med de diagnoser, som hun gør. Så selvom det var grænseoverskridende at mødes med fremmede, så havde hun en rigtig god og tryg oplevelse.

”Det er fedt, at det er forskellige typer derinde, og at fremmede mennesker kan skrive trygt om meget personlige ting i et meget trygt forum. Der er rigtig gode mennesker!”

- Tanja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.426 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her