Boblberg logo
Bruno – Fandt nogle at dele sin passion for film og kunst med

Bruno – Fandt nogle at dele sin passion for film og kunst med

Bruno på 45 år har et stort netværk og interesserer sig for rigtig mange ting. Men da han en dag faldt over Boblberg på nettet, blev han alligevel fristet til, og nysgerrig på, at se nærmere på platformen. Bruno elsker nemlig at møde nye mennesker, da de bl.a. er med til at give ham nye inputs i hverdagen.

”Jeg søger blot nogle at dele erfaringer og oplevelser med. Det er her, at Boblberg er ret god, da der er plads til alle og enhver.”

- Bruno

Bruno kan bl.a. godt lide at lave kunst, male og tegne forskellige ting, hvorfor han på Boblberg søgte efter nogle, der holder af kunst ligesom ham. Det lykkedes ham, og i dag har han mødt en, som deler samme interesse. Indtil videre har hun været hjemme hos Bruno for at se hans store vægmaleri i hans stue, hvilket hun syntes var meget interessant. Næste møde har de aftalt, at Bruno skal over at se hendes kunst på et galleri. Her håber Bruno også, at han kan skabe et nyt netværk, da der jo er flere kunstelskere, der har sin kunst på galleriet.

På Boblberg søgte Bruno også efter en biografmakker, da han elsker film og alle de genrer, som filmverdenen byder på. Nu har han fået en aftale i hus med en om, at de skal ind at se den nye James Bond film, hvilket han ser meget frem til.

Bruno er stadig aktiv på Boblberg, da han altid er åben for at lære nye mennesker at kende. Her søger han bl.a. efter flere biograf- og kunstmakkere, nogle at drikke kaffe med, træne med og meget mere.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her