Boblberg logo
Kevin – Hjalp en anden over på den anden side efter en svær tid

Kevin – Hjalp en anden over på den anden side efter en svær tid

Efter at 21-årige Kevin havde fundet Boblberg, syntes han, at det så ud som noget lige for ham, da han havde en stor drøm om at hjælpe andre.

"Jeg elsker at prøve nye ting, og da jeg fandt ud af, hvad man kunne bruge Boblberg til, tænkte jeg, at dette var min mulighed til at komme til at hjælpe andre.”

- Kevin

Kevin oprettede en bobl og ventede til, at nogen tog kontakten til ham, da han ikke var interesseret i at presse nogen. Han ville i stedet vente til, at de følte sig klar, og når de var klar, så var Kevin også klar til at tilbyde sin hjælp. Pludselig var der en, der kontaktede Kevin, som havde det ret svært. Kevin har blot hjulpet ham ved at skrive med ham online, men han giver klart udtryk for, at det har hjulpet ham markant.

Kevin har ikke fysisk mødt ham endnu, men de skriver jævnligt sammen, og Kevin er faktisk ikke i tvivl om, at det har udviklet sig til et rigtig godt venskab.

Kevin anbefaler Boblberg til alle i hans vennekreds, som han føler kunne få gavn af Boblberg. Han er især glad for, hvor simpel hjemmesiden er, og at alle kan være med uanset alder.

”Jeg står så meget ind for det, der sker på Boblberg og hele konceptet bag.”

- Kevin

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.717 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her