Boblberg logo
Conny – Fandt veninder, rejsemakker og reservebarnebarn

Conny – Fandt veninder, rejsemakker og reservebarnebarn

Det hele startede en morgen, hvor Conny sad og så Go' Morgen Danmark. Her så hun tre friske kvinder fortælle om deres gode oplevelser med Boblberg og blev selv nysgerrig omkring konceptet. Conny havde boet alene i Viborg i 20 år og var lige flyttet til Varde.

Hendes mand er født og opvokset i Varde og har derfor et stort netværk af venner, hvilket Conny savnede. I starten kunne hendes mand og familie ikke helt forstå hvorfor det skulle være nødvendigt for Conny og blev en smule overraskede da hun fortalte dem om konceptet ved Boblberg. Hun fortalte dem, at selvom man er gift, kan man godt føle sig ensom. Det kan være svært ikke at have nogle nære veninder man kan snakke med i de svære tider. Specielt da hendes mand er 10 år ældre end hende, manglede hun nogle på sin egen alder hun kunne snakke med.

Conny havde tidligere været frivillig i Blå Kors og havde mødt nogle veninder, men de er ikke i kontakt længere. Conny gik ind på Boblberg.dk og oprettede en bobl, hvorefter hun blev kontaktet af 2 kvinder kort tid efter.En af de kvinder hun mødte var Anita på 62, som hun mødte til en kop kaffe. De faldt hurtigt i snak og fandt ud af at de havde en fælles interesse. At rejse. Efter en snak over kaffen, blev de enige om at tage på en tur sammen.

Anita rejser flere gange om året og kender især London rigtig godt. Conny har altid gerne ville til London og de besluttede sig for at tage en 4 dags tur til den engelske hovedstad og se musicals og gå på sightseeing i byen. De skal afsted til marts. Conny har flere gange rejst med sin mand på campingvognsture rundt i Europa, men ville gerne opleve noget nyt. Da hendes mand ikke er glad for at flyve, har Conny ikke rejst så meget som hun gerne ville. Da hun nu har Anita som sin rejsemakker og veninde kan det nu blive til mange af de rejser hun altid har ønsket.

Udover det, er Conny blevet kontaktet af en børnefamilie fra Esbjerg, som ønskede en 'reservebedste' til datteren Sille. Conny har selv 2 børn og flere børnebørn, men det ramte hende hårdt at der var en lille pige, som ikke havde nogle bedsteforældre. Conny ville rigtig gerne skabe noget for dem og hjælpe dem så godt hun kunne.

En anden person, som Conny har fået kendskab til via Boblberg, er 63-årige Jonna. Jonna havde været inde på hjemmesiden og oprettet en bobl. Den faldt Conny over. De to snakkede i telefon flere gange og mødtes for første gang da vi kom og besøgte dem. Jonna havde ligesom Conny ønsket sig en større vennekreds og takket være Boblberg, er hun nu i kontakt med flere. Generelt set, blev Conny super overrasket over at se, hvor mange unge mennesker der benytter sig af Boblberg. Det er en side for folk som sidder derhjemme og har brug for at komme ud. Et sted hvor man kan finde kortvenner, golfmakkere og venskaber. Jeg synes det er et fantastisk initiativ Sagde Conny. Men godt det ikke er en datingside sagde hun kækt derefter. Conny og Jonna har begge haft fantastiske oplevelser med Boblberg. En livsændrende beslutning som de håber at andre kan få ligeså stor glæde af.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her