Boblberg logo
Berit – Fandt pennevenner at dele sine hverdagsoplevelser med

Berit – Fandt pennevenner at dele sine hverdagsoplevelser med

Berit på 51 år indså pludselig, i sin ellers travle hverdag, at hun godt kunne bruge nogle flere venner og veninder til hyggelige caféture, bowling, gode snakke, gaming og måske også bare nogle, som hun kunne dele hverdagens oplevelser med på skrift.

En dag poppede Boblberg frem på nettet, og her tænkte hun, at det var en oplagt mulighed for at afprøve mulighederne for at søge nogle nye bekendtskaber.

”Jeg tænkte, dét måtte jeg da prøve!”

- Berit

Berit oprettede sig og kreerede en bobl, hvor hun fortalte om interesserne inden for gaming og hyggelige stunder, i håb om at møde andre, som ønskede det samme som hende selv.

Der gik ikke længe før, Berit fik de første henvendelser fra andre, der søgte præcis det samme, som hende selv. Berit skrev sammen med flere forskellige mennesker over længere tid, men fik ikke taget dem videre til et fysisk møde, da de skrev meget fint over beskeder, hvor de kunne dele hverdagenes oplevelser, som de alle fik meget ud af.

Berit er stadig på udkig efter nogle at game med inden for en masse forskellige online spil. Berit kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen til at finde andre former for fællesskaber, og hun anbefaler bestemt andre at prøve det af.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her