Boblberg logo
Joachim – To nye venskaber og en skakmakker rigere

Joachim – To nye venskaber og en skakmakker rigere

Joachim på 43 år stiftede bekendtskab med Boblberg for mange år siden, da venner og bekendte snakkede om det, og han hørte derfor om det flere steder fra. Det medførte, at Joachim selv gik ind og oprettede sig på platformen i håbet om at berige sin hverdag med nye venner og veninder. Hans bobl generede en del henvendelser, hvoraf han startede samtaler med flere af dem. To af dem er blevet til tætte venskaber, og de har i dag været rigtig gode venner i et par år.

Joachim mødes med hans kammerat et par gange om året, eftersom de bor i forskellige byer. Han mødes dog oftere med hans veninde, som Joachim laver mad, går i biografen og til koncerter med. De deler en masse fælles interesser og ses to gange om måneden.

Joachim synes, at Boblberg er let at bruge, og det er bestemt heller ikke den sidste bobl, som Joachim opretter. For nyligt oprettede Joachim en bobl i håbet om at finde en skakmakker. Også til den her bobl modtog Joachim henvendelser. Det medførte, at han fandt en god skakmakker, som han er glad for. De to mødes på diverse pubber hver 14. dag til hygge og skakspil.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her