Boblberg logo
Elisabeth – Startede en whistklub, fandt en badmintonmakker og blev en del af en astrologigruppe

Elisabeth – Startede en whistklub, fandt en badmintonmakker og blev en del af en astrologigruppe

Ved et besøg på biblioteket stødte 58-årige Elisabeth på en plakat fra Boblberg og blev nysgerrig på at finde nye og anderledes fællesskaber. Elisabeth har en stor interesse for at spille whist og har generelt altid været glad for at spille kort, men denne interesse deler hendes omgangskreds desværre ikke med hende. Derfor tænkte Elisabeth, at Boblberg var en god mulighed for at mødes med nogle nye bekendtskaber om fælles interesser.

Elisabeth oprettede en bobl angående en whistgruppe, og modtog allerede de første henvendelser inden for få uger.

”Jeg havde ikke forventet, at jeg så hurtigt ville komme i kontakt med forskellige mennesker.”

- Elisabeth

To af dem, som Elisabeth kom i kontakt med, er whistentusiasterne Gitte og Johannes. De tre har startet en lille whistgruppe sammen, og mødes en aften hver anden uge fra kl. 18-21, hvor de skiftes til at være hjemme hos hinanden. Elisabeth nævner, at der ofte opstår sjove situationer, hvor de griner og kan drille hinanden lidt, når de spiller.

Elisabeth har også brugt Boblberg til at finde andre fællesskaber. Hun har bl.a. fundet en badmintonmakker, som hun har spillet med et par gange. Derudover har Elisabeth også fundet en gruppe, der ligesom hende selv, interesserer sig for astrologi. Gruppen på 3-4 personer mødes til hyggesnak om bl.a. stjernetegn og kigger på horoskoper m.m.

Elisabeth synes rigtig godt om Boblberg og udtaler følgende:

”Jeg synes det er genialt – det er fuldstændig uforpligtende og man har mulighed for at være anonym. Derudover koster det ikke noget og man kan finde alle slags fællesskaber.”

- Elisabeth

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her