Boblberg logo
Anna – Flytning skabte grobund for et spirende loyalt venskab

Anna – Flytning skabte grobund for et spirende loyalt venskab

Anna på 50 år var efter mange år flyttet tilbage til sin hjemby for at komme tættere på familien, så børnene kunne komme tættere på bedsteforældrene, og så hun selv kunne få mere ro på hverdagen efter en sygemelding med stress og nylig førtidspension. Selvom Anna kendte til byen, da hun er opvokset der, var det ikke helt det samme som dengang. Anna kendte ingen i byen længere og var derfor nødt til at gøre noget aktivt for at skabe sig et nyt netværk i den velkendte by.

En dag så Anna et indslag i Go’ Morgen Danmark med tre kvinder, der fortalte, at de havde fundet hinanden gennem Boblberg. Dette skabte en interesse hos Anna, og hun gik straks ind for at undersøge mulighederne nærmere. Hun så mange forskellige fine bobler med andre, der søgte nye venskaber, men tænkte, at hun gerne ville uddybe, hvad hun søgte i sine egne bobler. Anna oprettede derfor to forskellige – en hvor hun søgte efter en meditationsgruppe, og en hvor hun søgte efter nye venskaber.

Der gik ikke længe før, hun blev kontaktet af en anden kvinde, hvor de hurtigt faldt super godt i hak og begyndte at skrive meget sammen. De skrev om deres interesser som vinterbadning, musik, gåture i skoven og meget andet, hvilket udsprang sig i, at deres første møde blev til en gåtur i den lokale skov, hvor snakken gik fra første sekund. De aftalte hurtigt at mødes igen, næste gang til en kop kaffe, hvilket har resulteret i, at de lige siden har skrevet med hinanden hver dag.

”Vi tager ud og oser sammen og har nogle rigtig gode snakke, det er så dejligt med sådan en veninde.”

- Anna

Anna kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen, da hun har fået sådan en god veninde ud af det, som har været med til at give hende noget mere indhold i hverdagen, og hun vil klart anbefale andre at springe ud i det.

”Boblberg har været med til skabe noget netværk, som jeg manglede.”

- Anna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her