Boblberg logo
Sarah – Startede sin egen fantasy bogklub og fik en god veninde

Sarah – Startede sin egen fantasy bogklub og fik en god veninde

Sarah studerer til dagligt på universitet og er i fritiden frivillig og går til tai chi. Det var lidt tilfældigt, at hun en dag kom ind på Boblberg, men er endt med at blive rigtig glad for det. Efter hun så et bobl, tænkte Sarah straks, at det var en god mulighed for at starte en bogklub op, og hun oprettede derfor en bobl, hvori hun søgte medlemmer til sin fantasy bogklub.

Bogklubben består i dag af seks personer, som alle er fra Boblberg, hvoraf den yngste er 20 år og den ældste er 34 år. De mødes ca. en gang om måneden, altid hos Sarah, og snakker om den bog, som de har læst. Når de ses, går snakken dog ikke kun på bogen, men også om andre ting, så møderne bliver altid lidt lange, men det er altid hyggeligt.

Udover bogklubben har Sarah også fundet en gåveninde, som hun har været på flere ture sammen med. De har både gået i skoven, ned af havnefronten og fandt hurtigt ud af, at de har meget tilfælles. I dag ses de derfor ikke kun til gåture, men også til meget andet som gode veninder.

Sarah bruger stadig Boblberg og hendes bogklub-bobl er stadig aktiv, da gruppen altid er åben for flere medlemmer.

”Det er en virkelig god hjemmeside – det fungerer bare”

- Sarah

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.954 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her