Boblberg logo
Christina – Blevet en del af kvindegruppen ”Walk and talk” og har startet en ny kulturgruppe op

Christina – Blevet en del af kvindegruppen ”Walk and talk” og har startet en ny kulturgruppe op

Christina på 55 år følte, at hun godt kunne bruge nye bekendtskaber i sit liv, da hun havde mistet noget at sin omgangskreds på grund af bl.a. skilsmisse, hvor vennerne herefter naturligt går lidt tabt, og at hun desværre også havde mistet et par af sine veninder til kræft. Så nu havde hun besluttet sig for, at der skulle ske noget!

På nettet stødte hun på Boblberg og tænkte, at det var en god mulighed til at prøve at udvide omgangskredsen lidt. Hun skrev til Pias bobl, da hun søgte medlemmer til gruppen ”Walk and talk”, hvilket Christina tænkte var noget lige for hende. I dag er hun blevet en del af en kvindegruppe, som mødes et par gange hver måned til snak, mad, museumsbesøg – og ja bare samvær og ægte venindehygge. Pia har fået så mange henvendelser på sin bobl, at hun bliver nødt til at dele møderne lidt op mellem kvinderne, da de ellers bliver alt for mange.

I kvindegruppen har Christina mødt Emma, og de besluttede sammen, at de ville starte en mindre gruppe op for kvinder, der elsker kulturoplevelser ligesom dem. Så nu har de fået samlet en gruppe på i alt syv skønner kvinder, der deler kulturoplevelser sammen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.577 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her