Boblberg logo
Emma – Fandt en at dele sin glæde over sin graviditet med

Emma – Fandt en at dele sin glæde over sin graviditet med

Emma på 29 år, er bosat på Frederiksberg, hvor hun bor sammen med sin kæreste, som hun har været sammen med i 6 år. Emma oprettede en bobl på Boblberg fordi hun gerne ville finde andre gravide at dele sin glæde sammen med. Hendes problematik lå i hvor, hun skulle finde disse kvinder henne?

Det fandt hun gennem Boblberg, hvor hun lavede en bobl for at finde andre gravide, som hun kunne dele alle de gode stunder med, men også de problematikker der kan være igennem en graviditet. Der gik ikke længe før at Emma blev kontaktet af en anden gravid kvinde, ved navn Vanessa i sin bobl. Vanessa er selv fra Frederiksberg, og dermed var det oplagt at mødes. Efter lidt skriveri frem og tilbage mellem Emma og Vanessa, endte Emma med at tilføje Vanessa til en terminsgruppe, som Emma havde lavet et lign. Opslag om på Boblberg.

Der var hurtigt 5 kvinder der fandt ud af at få aftalt et første møde, for at se om der var den rette kemi mellem dem. Emma følte selv at det gjorde det lettere at mødes med disse kvinder, da de havde en årsag og en fælles grund for at skulle sætte sig ned på en cafe og få en kop kaffe sammen. De har på nuværende tidspunkt mødtes to gange, og skal i starten af februar i biografen sammen og se Mødre gruppen. Emma benyttede sig af Boblberg fordi det føles brugervenligt og mere lokalt, da det første du ser, er de bobler som er i nærheden af en selv. Hun har desuden prøvet at få sin kæreste til at lave en bobl for at finde en squashmakker.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.420 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her