Boblberg logo
Mille – Fandt den hjerteveninde, som hun i lang tid havde drømt om

Mille – Fandt den hjerteveninde, som hun i lang tid havde drømt om

Mille på 52 år var tilflytter til byen og havde aldrig rigtigt fået skabt sig et netværk, da hun er flyttet utroligt mange gange, siden hun kom til Danmark som 20-årig. Mille havde i lang tid drømt om en hjerteveninde, som dengang da hun var ung og kunne betro sig sin veninde alt. Hun havde da også forsøgt at blive veninder med lokale kvinder, men syntes, at det var udfordrende, da de fleste i hendes alder allerede havde et godt netværk.

”Men så kom Boblberg, hvor alle, der manglede dette særlige bånd i deres liv, kunne oprette en bobl for at indikere, at de søger, at de mangler, at de ønsker.”

- Mille

På Boblberg oprettede Mille en bobl, hvor hun søgte efter nye veninder. Nogle som hun kunne grine sammen med, være alvorlige sammen med, gå ture sammen med og faktisk bare en ægte veninde, som kunne være der 100% for hinanden.

”Der kom nogle møder, som føltes næsten som dates, fordi kemien skulle afstemmes, fælles interesser og fortællinger skulle udveksle. Og voila! Ud fra alt dette kom der et par løse forbindelser samt to splinternye venskaber.”

- Mille

Den ene, som Mille kom i kontakt med, var Heidi, som hun mødtes første gang til en gåtur med. Kemien var så god, og de fungerede bare sammen fra første øjeblik. I dag har forholdet udviklet sig til et rigtig godt venskab – de går ture sammen, mødes hjemme til en kop kaffe, shopper sammen osv.

Mille kom også hurtigt i kontakt med Bethina, hvor første møde var en god snak over en gåtur og bagefter på en bænk i den dejlige natur. De har mødtes til hyggelige stunder lige siden første møde, og de har sammen en hel masse planer for fremtiden. De vil gerne lave noget aktivt sammen og har bl.a. snakket om at starte til linedans sammen.

”Mit møde med Bethina var ren magi – lige om hjørnet, lokalt og hun er mega sød, lige så interesseret i at igangsætte et nyt venskab, som jeg var. Jeg føler, at jeg har fundet hende, veninden jeg eftersøgte. Det føles dejligt om hjertet.”

- Mille

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.642 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her