Boblberg logo
Martin – Veninde til kulturelle oplevelser, gåtursmakker og en brætspilsgruppe

Martin – Veninde til kulturelle oplevelser, gåtursmakker og en brætspilsgruppe

40-årige Martin oplevede under coronapandemien og hjemmearbejde, at han savnede et socialt netværk, som han kunne dyrke sine interesser med. Efter en søgning på Google læste han om Boblberg og blev nysgerrig på, hvad det var, og hvad det kunne bringe. Han valgte med det samme at oprette sin egen bobl, hvor han søgte efter fællesskab til friluftliv.

"At tage det først skridt på Boblberg var ikke helt nemt, men for hvert skridt jeg tog, blev det nemmere og nemmere."

- Martin

Martin blev kort efter kontaktet af Mille, som søgte det samme som ham. Efter lidt beskeder frem og tilbage valgte de at mødes til en tur i en park. Snakken gik godt, der var god kemi, og de fandt ud af, at de har en hel del mere tilfælles. Så nu mødes de 1-2 gange om ugen, hvor de både tager på skovture, koncerter og andre kulturelle oplevelser.

Martin kiggede også på andres bobler og faldt over Tina, der søgte en at gå ture med. Martin tog kontakt til Tina og spurgte, om de og deres hunde skulle gå en fælles tur i skoven. Det forløb rigtig godt, og de blev enige om at gentage turen en anden gang. Nu mødes de ca. hver anden uge, hvor de går en tur med deres hunde.

Der var også en anden bobl, der fangede Martin. Det var en brætspilgruppe, hvor 6-8 personer mødes en gang om måneden. Martin tog kontakt til dem, og han blev hurtigt inviteret med til den næstebrætspilsaften. Aftenen gik rigtig godt, og han blev pænt taget imod af de andre. Fem gange har Martin nu deltaget i brætspilgruppen, og han ser frem til den næste gang, de skal ses.

"Jeg kom med et håb om at finde én, men endte med langt flere."

- Martin

Martin har valgt at lukke sin bobl for en stund, da han føler, at han har fundet, hvad han søgte - og meget mere til. Men skulle han igen have brug for flere nye bekendtskaber, så vil han helt sikkert bruge Boblberg igen.

"Boblberg er et helt unikt sted, hvor man kan skabe kontakt til andre. Jeg har anbefalet det flere af mine bekendte."

- Martin

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.947 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her