Boblberg logo
Gitte – En ny god veninde gav mod til flere gode og blivende venskaber

Gitte – En ny god veninde gav mod til flere gode og blivende venskaber

36-årige Gitte søgte efter veninder og oprettede derfor en bobl på Boblberg, hvor hun søgte netop efter det. Der var mange der skrev, der henvendte sig, og efter de mange henvendelser fra de forskellige, så besluttede de at mødes til nogle gåture for at se, om der var kemi.

En af dem, der havde skrevet til Gitte, var Line, som er jævnaldrende med Gitte. Det klikkede bare mellem Line og Gitte lige fra start, og den dag i dag har de været på gåture, hygget hjemme hos hinanden, været i biografen og meget mere. De hygger sig i hinandens selskab og nyder hvert et sekund.

Gitte arbejder til dagligt som social og sundhedshjælper og i sin fritid elsker hun alt fra papirklip til hækling. Hun har endda skrevet med nogle på Boblberg omkring hækling, og forhåbentlig skal de snart ses. Gitte har også en hund, og den har hun også brugt som et samlingspunkt med andre, da de så kan gå ture med deres hunde sammen. Hendes færden inde på Boblberg, har gjort hende så glad, at hun har fortalt om det til sin mor og anbefalet det til hende.

Gitte synes, at Boblberg er et fantastisk koncept, bl.a. for de ensomme, der kan finde sit næste fællesskaber. For Gitte har det også givet hende mere mod på at møde flere og opbygge nogle gode og blivende venskaber.

”Man bliver i godt humør af at være derinde, fordi alle er så positive, søde og ærlige. Alle der er derinde.”

- Gitte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 590.858 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her