Boblberg logo
Ditte – Vennegruppe på fire til madlavning, gode snakke og spil

Ditte – Vennegruppe på fire til madlavning, gode snakke og spil

Ditte på 40 år er pt. i udredning, da hun har en psykisk belastet baggrund, hvilket betyder, at hun heller ikke arbejder. Dagene begyndte at blive ensomme, hvorfor hun besluttede sig for at oprette en bobl på Boblberg, hvor hun søgte efter nye venner. Ditte fik overraskende mange henvendelser, og ud af dem har hun nu fået tre rigtig gode venner: Maibritt, René og Vinnie. De bor alle tre i samme område og er alle stort set jævnaldrene.

Ditte kom med idéen om, at de alle fire skulle mødes sammen, da hun tænkte, at det kunne være rigtig hyggeligt. Om ikke andet kunne de altid mødes enkeltvis igen, hvis det var. Nu mødes de et par gange om måneden til madlavning, gode snakke over en kop kaffe og et stykke kage, spiller spil sammen og meget mere.

De har alle fire hver især deres egne hobbyer, eksempelvis er René rigtig glad for fodbold, og det interesserer slet ikke Dorte, men hun synes alligevel, at det er meget hyggeligt at høre om – og på sigt har de snakket om at ville prøve hinandens hobbyer.

Ditte synes, at Boblberg det er et rigtig rart koncept og kunne sagtens finde på at platformen igen en anden gang.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.973 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her