Boblberg logo
Maria – Nye veninder blev til motionsmakkere ved siden af flexjob

Maria – Nye veninder blev til motionsmakkere ved siden af flexjob

Dagene går meget med kæreste, to katte og flexjob i 20 timer om ugen for 37-årige Maria, og derfor stod hun på et tidspunkt i en situation, hvor hun ønskede flere veninder at dele hverdagene med. Hun elsker at gå mange lange ture og ville ligeledes gerne finde nogle, som delte interessen for dette.

En dag blev Maria introduceret til Boblberg af en kammerat, der fortalte om mulighederne for at finde nye fællesskaber. Maria synes, at det lød spændende og valgte derfor at gå ind for at undersøge mulighederne. Hun oprettede en bobl, hvor hun beskrev, at hun eftersøgte nye venner og veninder til gåture og træning et par gange om ugen.

Der gik ikke længe før, at Maria fik henvendelser fra to kvinder, Lene og Diana, som meget gerne ville mødes til lange gåture og til træninger i fitnesscenteret. Dette blev startskuddet på to gode veninder til Maria, som i dag mødes jævnligt, hvor de snakker en masse, motionerer og løber sammen.

Maria er rigtig glad for, at hun tog chancen med at gøre brug af Boblberg, og hun kunne sagtens finde på at bruge det igen en anden gang.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her