Boblberg logo
Irene – Har startet bogklub op og fundet to vandremakkere

Irene – Har startet bogklub op og fundet to vandremakkere

65-årige Irene arbejder til dagligt på et bosted som omsorgsmedarbejder. Under planlægning af en safaritur til Kenya søgte Irene på nettet efter rejser, og i denne søgning endte hun på Boblberg.

Irene besluttede sig for at oprette hele fire bobler på Boblberg, der omhandlede: vandremakker, bogklub og rejsemakker til safaritur og rutsjebaner.

Alle bobler har fået rigtig god respons, og Irene har bl.a. fået startet en bogklub op. De har mødtes et par gange, og nu planlægger de, at de skal mødes fast en gang om måneden. Bogklubben består af fem personer i alderen 60-73 år. De skiftes til at være hos hinanden, og det er værten, som beslutter, hvilken bog de skal læse. Inden mødet har de alle læst bogen og snakker om de ”opgaver”, som de hver især har fået tildelt i forbindelse med læsningen - én snakker om karaktererne, én snakker om miljøet osv.

Udover sin bogklub har Irene også fundet to vandremakkere – Allan på 58 år og Annette på 65 år. De ses dog hver for sig, men Irene mødes med dem en gang om ugen.

”Jeg er simpelthen så doven, jeg får kun gået i tre kvarter, når jeg går alene. Men når jeg går med dem, så går vi 10 km.”

- Irene

Vandreturene betyder meget for Irene og især også for Allan, som for nyligt er blevet enkemand, og allerede betragter Irene som en nær ven.

Irene siger selv, at hun ikke har brug for flere venner, dem har hun nok af – men hun vil gerne finde nogle specifikt til at dele sine forskellige interesser sammen med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.717 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her