Boblberg logo
Martin – Skabte ny omgangskreds efter en skilsmisse

Martin – Skabte ny omgangskreds efter en skilsmisse

Efter at have gennemgået en skilsmisse trængte Martin på 41 år til et nyt pust med en ny omgangskreds. Da han så Boblberg blev han straks nysgerrig og tænkte, at han måtte kigge nærmere på det. Martin oprettede en bobl, hvor han skrev lidt om sig selv, samt at han søgte efter nye bekendtskaber og udvidelse af vennekreds.

Heldigvis var der mange, der også søgte netop det, og flere af dem stod i samme situation som ham med skilsmisse, hvoraf nogle var alene med børn og andre blot søgte nye bekendtskaber.

”Grunden til, at jeg har valgt Boblberg er, at der ikke noget tilsvarende andre steder. Det er en anden form for medie.”

- Martin

Ud af de mange henvendelser er hele fire af dem blevet til gode bekendtskaber. Martin snakker godt med dem alle, men især en mand har han ses med flere gange, som er tæt på hans alder, men godt nok uden børn. De to snakker om, hvad der sker i verdenen og deler også hver deres historier om, hvad de har været igennem i livet. Martin fortæller om skilsmissen, og vennen fortæller om hans tidligere forløb som kræftpatient.

En anden Martin har kontakt med har børn ligesom ham selv, og her går venskabet meget på, hvordan man som forældre er alene med børn, og hvad man kan foretage sig. De udveksler mange idéer med hinanden og kommer med inspiration til hverdagen.

”Jeg vil helt klart anbefale Boblberg til at komme i kontakt med folk.”

- Martin

Martin bruger stadig Boblberg og holder sin bobl åben, hvis nu andre folk skulle henvende sig på den.

”Hvis man ender i en situation, hvor en dagligdag vendes op og ned, så er det en god side til at finde nye fællesskaber.”

- Martin

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.417 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her