Boblberg logo
Anita – Trodsede sin PTSD og angst og skabte et venskab

Anita – Trodsede sin PTSD og angst og skabte et venskab

Anita på 30 år havde et stort ønske om at finde nye venskaber, men da hun desværre kæmper med PTSD, som også medfører angst, kan det være svært at møde nye mennesker. Normalt har hun en tendens til at skynde sig væk fra nye mennesker, men efter at hun var faldet over Boblberg flere gange, besluttede hun sig for at give det en chance.

”Jeg tænkte: Hey det lyder som noget for mig, jeg må give det et skud, og det gik jo ganske fint.”

- Anita

Anita blev hurtig kontaktet af Martin, som syntes, at hendes bobl lød sjov og spændende. Anita havde skrevet om, at hun søgte det ”skæve venskab”, hvor man kunne have sjovt sammen, grine og bare være sig selv. De skrev frem og til tilbage på Boblberg, og besluttede sig så for at mødes til en gåtur i et skovområde, da de begge holder meget af naturen.

”Det er fedt, at man først kan mødes på hver sin side af skærmen, inden man springer ud i at mødes i virkeligheden.”

- Anita

De har haft god kontakt lige siden første møde, og i dag mødes de bl.a. til brætspil sammen med Anitas kæreste. De snakker om vidt og bredt og kan dele hverdagens udfordringer sammen.

De skriver sammen næsten dagligt og prøver at ses så meget som muligt. Martin har arbejde, og Anita lider samtidig af en nyresygdom, så det skal også passe med hendes lægebesøg.

”Det er bare et fedt venskab, der er kommet ud af det.”

- Anita

Anita bruger stadig Boblberg i dag, og der kommer stadig beskeder ind fra nye personer, som måske kan blive til nye bekendtskaber.

”Det er virkelig bredt, hvad folk søger i deres bobler. Hvis du sidder og er en lille smule ensom, men ikke er så glad for at tage ud og møde nye folk, så er Boblberg fantastisk.”

- Anita

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.256 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her