Boblberg logo
Berit – Fandt vennepar til brætspil og hygge

Berit – Fandt vennepar til brætspil og hygge

65-årige Berit og hendes mand Knud er begge pensioneret og får deres tid til at gå med hus og have. Da covid-19 brød ud, påvirkede det parret meget – og da de så oveni det også mistede deres hund, manglede de nu en form for nyt fælleskab, da de ofte mødtes med andre hundeejere.

Det var lidt af et tilfælde, at Berit blev bekendt med Boblberg, men hun besluttede sig hurtigt for, at hun herigennem ville søge efter vennepar, som de bl.a. kunne spille brætspil sammen med.

Der gik ikke længe, før en besked tikkede ind fra Tove og Freddy, som gerne ville invitere Berit og Knud til en kop kaffe hos dem.

”Man er jo altid lidt spændt, når man aldrig har set folk før.”

- Berit

Det første møde gik rigtig godt, og Knud var glad for, at han gav det et skud, trods han var en smule skeptisk omkring det. Kemien var der med det samme - også mellem mændene, som klikkede fra start.

I dag skiftes de to par til at mødes hos hinanden og laver også mange spontane aftaler. Når verden åbner mere op efter covid-19 pandemien, planlægger de også at tage ud at rejse sammen.

”Det er meget nemmere og hurtigere at komme i kontakt med folk på Boblberg end så mange andre steder.”

- Berit

Berit er jævnligt inde at kigge på Boblberg for at se, om der skulle være noget andet spændende, og parret har også allerede talt om, at de klart ville gøre brug af muligheden igen, hvis behovet skulle opstå.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.642 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her