Boblberg logo
Anna Maria – Fandt nye ligesindede venskaber som nybagt mor og tilflytter

Anna Maria – Fandt nye ligesindede venskaber som nybagt mor og tilflytter

Anna Maria på 24 år var netop flyttet til en ny by, hvor hun ikke var bekendt med nogen andre end sig selv. Dette blev der dog hurtigt lavet om på, da hun kort hurtigt blev inviteret på en lokal bustur sammen med andre tilflyttere i kommunen, som bekendtgjorde de mange muligheder, som kommunen bød på. På busturen fik alle deltagerne en pose, som indeholdt lokale tilbud og aktiviteter, som borgerne i kommunen kunne gøre brug af, bl.a. fik Anna Maria en flyer fra Boblberg.

Anna Maria er et meget ekstrovert menneske, så dét med ikke at kende en eneste i sin nye by, ville hun gerne lave om på hurtigt. Hun blev derfor straks nysgerrig på Boblberg og gik ind for at undersøge mulighederne for at finde nye bekendtskaber i sit nærområde.

”Jeg er et ekstrovert menneske, så at komme til en by, hvor man ingen kender, er uudholdeligt.”

- Anna Maria

Hun valgte at oprette sin egen bobl for at finde nogle, som hun kunne hænge ud sammen med og søgte derfor primært kvinder i nogenlunde samme alder som hende selv.

Der gik ikke længe før, at en lidt ældre kvinde ved navn Ida tog kontakt til Anna Maria, som ville høre, om hun var interesseret i at være en del af Borgercaféen, som hjælper med at finde på aktiviteter for borgerne i byen. Det lød lige som noget for Anna Maria, og hun sagde derfor glædeligt ja tak til Idas tilbud. De aftalte at mødes til en kop kaffe i Borgercaféen, hvor de kunne snakke ansigt til ansigt, og Anna Maria kunne høre mere om mulighederne i caféen. Da de mødtes, blev Anna Maria overrasket over at se Ida, for da hun ikke havde set noget billede af hende inden mødet, troede hun, at Ida var jævnaldrende, men det viste sig, at Ida var en frisk ældre dame i 70’erne. Men det gjorde bestemt ikke noget for Anna Maria, for hun var bare glad for, at Ida havde rakt ud til hende.

Efter et par gange, hvor Anna Maria havde været i Borgercaféen, kom hun i kontakt med andre nybagte mødre på sin egen alder og en del kvinder i alderen 60+, som havde mange af de samme interesser som hende selv.

”Det har været alletiders. Kender nu en hel masse søde mennesker.”

- Anna Maria

Anna Maria havde kort tid efter, at hun var tilflyttet, fået sig en lille pige, som tager meget af tiden i hverdagene, og derfor bruger hun nu meget af det netværk, som hun har fået i Borgercaféen, til at dyrke fælles interesser og ses til kaffeaftaler i ny og næ. Hun har takket været Boblberg skabt et stort netværk i sin nye by, som hun i dag ikke ville være foruden.

”Det er et godt redskab til at udvide mit netværk, ligegyldigt hvor i landet jeg vælger at bosætte mig. Det er lige det enhver, som mangler kontakter, har brug for.”

- Anna Maria

Anna Maria er meget glad for at have fundet Boblberg og kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen til at udvide sit netværk endnu mere, eller hvis hun stod i en situation, hvor hun skulle flytte igen.

”En fremmed er en ven, man ikke har mødt endnu.”

- Anna Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her