Boblberg logo
Anita – Startede lokal nørkleklub, som udfoldede sig i nye venskaber

Anita – Startede lokal nørkleklub, som udfoldede sig i nye venskaber

51-årige Anita interesserer sig for nørkleri og håndarbejde i hverdagen og ville meget gerne finde andre, som delte samme interesse indenfor disse emner. En dag så Anita et opslag fra kommunen, hvor de skrev om mulighederne for at finde ligesindede på Boblberg. Anita blev meget nysgerrig og tænkte, at det var helt perfekt til at få kvinder med samme interesse tilsluttet sin nystartet nørkleklub. Anita oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte andre, som delte interessen for nørkleri og ”medlemmer”, som kunne mødes i hendes nørkleklub hver torsdag aften.

”Jeg søgte flere medlemmer til nørkleklubben, så den kunne blive endnu større!”

– Anita

Anita fik flere henvendelser fra forskellige kvinder i mange aldersgrupper, som syntes, at det kunne være rigtig hyggeligt og spændende at mødes, så de kunne lade sig inspirere lidt af hinanden og samtidig dyrke deres interesse sammen med andre.

I dag har Anita fået fem kvinder med i nørkleklubben, hvor de andre medlemmer også inviterer bekendte med samme interesse med i nørkleklubben.

”Den yngste er 10 år, og den ældste er 65 år, det er skønt og helt perfekt!”

– Anita

Det forholder sig faktisk sådan, at Anita nu er gået i gang med at finde et større lokale, da det, som de sidder i nu, efterhånden er blevet for småt. De hygger sig helt vildt, når de mødes om torsdagen – for trods aldersforskellen, deler de mange forskellige glæder og idéer med hinanden, når de mødes. De skiftes til at have noget med til kaffen hver gang, så det altid er lidt af en overraskelse, hvad der bliver serveret, og samtidig lærer de af hinandens styrker indenfor hækling, strikning, tegning, broderi og perler.

Anita er meget begejstret over tilslutningen til nørkleklubben og er helt vild med konceptet bag Boblberg. Det har givet Anita ekstra blod på tanden til at starte en ungdoms- og juniorklub op, hvor hun ligeledes gerne vil søge medlemmer dertil gennem Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her