Boblberg logo
Dorthe – Nye veninder til gåture, kulturoplevelser, cafébesøg og meget mere

Dorthe – Nye veninder til gåture, kulturoplevelser, cafébesøg og meget mere

54-årige Dorthe har altid haft en livsdrøm om at flytte til en bestemt by, så da hun fik muligheden, rev hun teltpløkkerne op og flyttede fra hele sin omgangskreds. Omgangskredsen var dog også blevet noget indskrænket, da hun på kort tid desværre havde mistet tre tætte venner. Dem, der var tilbage, boede nu i en sådan afstand, at deres samvær var afhængigt af, at det skulle være flere dage og dermed nødvendigt at planlægge. Dorthe ønskede at finde en ny omgangskreds i den nye by til spontane aftaler og til aftaler, som også bare kunne vare i et par timer.

På Boblberg søgte hun efter nye venskaber, der kunne have lyst til oplevelser, gode snakke og hygge. Kort tid efter kom hun i kontakt med Karen, som skulle vise sig at være et godt match. I dag går de ture fast en gang om ugen, hvor ruterne er på alt imellem 5 og 15 km. På turene får de sig altid et godt grin og gode snakke om livet generelt. De har også drukket et glas vin sammen.

Dorthe fik også kontakt til Bitten, som har vist sig har en masse ting tilfælles, både privat og arbejdsmæssigt. De bruger tiden på cafébesøg, kulturoplevelser, går i biografen mv. Snart skal de også til et outlet sammen.

Dorthe synes, at Boblberg er en fantastisk mulighed til at finde nye fællesskaber og elsker især den bredde af emner, som platformen repræsenterer.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her