Boblberg logo
Susanne – En god SnakSammen veninde fik hende ud af ensomheden

Susanne – En god SnakSammen veninde fik hende ud af ensomheden

Susanne på 60 år er til dagligt sygemeldt og hjemmegående, hvilket fik hverdagene til at blive mere ensomme, når hun gik rundt alene derhjemme. Efter at mange af veninderne var flyttet langt væk, stod Susanne pludselig i en ny situation, hvor hun manglede nogle flere veninder at mødes med i hverdagen.

Hun ville gerne finde nogle veninder, som boede lige i omegnen af sin bopæl, og da hun en dag hørte om Boblberg, blev hun nysgerrig og gik ind for at søge efter nye veninder på platformen.

Susanne fik hurtigt skabt en penneven-kontakt, der desværre boede lidt for langt væk, og hun ville derfor gerne prøve at finde nogle veninder, som hun kunne mødes med fysisk. Men lige som hun tænkte dét, gik der desværre meget kort tid, før covid-19 bragte restriktioner på banen, der betød, at man kun måtte mødes meget få mennesker ad gangen, hvilket fik Susanne til at føle sig ensom.

”Jeg føler mig lidt ensom her under corona – det plejer jeg ellers ikke at gøre.”

- Susanne

Susanne stødte heraf på Boblbergs SnakSammen koncept, der i samarbejde med Røde Kors, tilbyder, at man kan snakke med en frivillig om, hvad end man har på hjerte. Susanne bookede en tid til samtale med en frivillig, som var Marion.

Susanne og Marion fik en rigtig god snak om, hvordan Susanne havde det og hvilke interesser, som hun havde i fritiden. Dette fik Susanne til at føle sig tryg ved Marion, og de aftalte at snakkes ved igen. Dette har gjort, at de i dag har ca. tre faste samtaler om ugen, som har været med til at hjælpe Susanne ud af ensomheden.

”Det er en af de bedste ting, jeg har opnået på Boblberg – at finde en rigtig god SnakSammen veninde.”

- Susanne

Susanne er særligt begejstret for sit online møde med Marion og for Boblberg konceptet generelt. Hun har også været i kontakt med en gruppe med flere kvinder, der har aftalt, at de skal mødes til en gåtur, så snart der er åbnet op for at mødes flere mennesker. Susanne ville rigtig gerne finde en gåmakker tæt på hende selv, så hun ligeledes kunne komme lidt ud ad døren sammen med nogle andre. Det har hun netop fundet i en bobl, der også søger en gåmakker, hvilket hun er rigtig glad for, og som hun ser meget frem til at mødes med.

I den nærmeste fremtid håber Susanne på at kunne bruge Boblberg til bl.a. at finde vennepar, som hun og kæresten kan mødes med og meget andet.

”Boblberg er et godt koncept med gode søgefunktioner og et meget stort udvalg.”

- Susanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 569.841 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her