Boblberg logo
Rikke – Træningen blev lettere med ny træningsmakker

Rikke – Træningen blev lettere med ny træningsmakker

25-årige Rikke elsker at træne, men manglede en træningsmakker, da ingen i hendes omgangskreds var med på den idé. Så da hun blev bekendt med Boblberg, oprettede hun en bobl, hvor hun søgte efter en træningsmakker. Hendes søgning gav hurtigt pote, da en besked fra Sarah tikkede ind. De fandt hurtigt ud af, at de gerne ville se hinanden an over en kop kaffe, inden de sprang ud i at være træningspartnere. Da både Rikke og Sarah er fra samme by, fik de hurtigt en aftale i hus på en lokal café. Kemien spillede fra start, og der var vist ingen tvivl om, at de uden tvivl havde fundet en perfekt træningsmakker i hinanden.

I dag træner de ikke kun, men er også blevet tætte veninder. Om det er til en kop kaffe, eller om det er til noget helt andet, så nyder de bare hinandens selskab og er rigtig glade for at have fundet hinanden.

”Spring ud i det, det er ikke altid nemt at få nye venner, når man ikke går i skole mere. Ingen bider!”

- Rikke

Selvom Rikke har fundet Sarah og ikke længere leder aktivt efter en træningsmakker, så er Boblberg stadig i hovedet og ej forglemt, hvis hun en dag skulle få brug for et nyt fællesskab.

”Jeg kan kun anbefale folk at springe ud det, jeg har aldrig fortrudt, at jeg søgte efter en træningsmakker. Hvis man ikke er så teknisk, og det bare skal være så simpelt og enkelt som muligt, så er Boblberg stedet, hvor det kan lade sig gøre.”

- Rikke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her