Boblberg logo
Linda – Handicap som kørestolsbruger satte ikke en stopper for at finde en ny tæt veninde

Linda – Handicap som kørestolsbruger satte ikke en stopper for at finde en ny tæt veninde

Linda på 63 år var for 36 år siden ude for en trafikulykke, hvilket i dag har medført, at hun sidder i kørestol. Hun bor for sig selv på en nedlagt landejendom og har en personlig handicaphjælper, som kommer indimellem. Dagene blev mere og mere ens, og da Linda følte, at hun kun snakkede med sin hjælper, var hendes største ønske at finde en veninde, som hun kunne shoppe, høre musik, tage i byen, spise god mad og vin, mødes over en kop kaffe og en god snak sammen med.

”Det er ikke nemt bare at finde en, når man sidder i kørestol med en handicaphjælper ved sin side, da andre ikke lige sådan kommer hen til en.”

- Linda

Netop dette ledte hende ind på Boblberg, da hun tidligere havde hørt om platformen og syntes, at det virkede spændende. Hun oprettede sin egen bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv og sine interesser. Hun også selv tog kontakt til et par bobler, som hun fandt interessante.

En kvinde, der skrev til Linda, har i dag udviklet sig til et rigtig godt venskab. De startede med at skrive lidt sammen frem og tilbage og besluttede sig så for at mødes. Da Linda både går til handicapredning og fysioterapi to gange om ugen, kan det være svært at finde en dag, som passer, men det lykkedes at aftale et møde i byen.

Første møde bød på spisning, hvorefter de kørte en tur ud til stranden og fik et lille glas vin.

”Der var i hvert fald kemi - hun havde rigtig god humor, og vi passer bare så godt sammen.”

- Linda

Selvom veninden bor lidt længere væk, så ses de helst to gange om måneden, men skriver også sammen hver dag. Når de to veninder er sammen, er det oftest til gåture ved vandet og i naturen.

”Vi sidder bare og snakker om alt muligt når vi er sammen, det er altid hyggeligt.”

- Linda

Linda er rigtig glad for at have fundet en god veninde, og hendes historie og anbefaling til en bekendt har også gjort, at hun nu er begyndt at bruge Boblberg til at søge bekendtskaber.

”Det betyder meget med en god veninde. Så jeg er glad for at have fundet netop det.”

- Linda

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her