Boblberg logo
Pia – Samlede en arbejdsgruppe på ti personer, der hjælper hinanden med praktiske opgaver

Pia – Samlede en arbejdsgruppe på ti personer, der hjælper hinanden med praktiske opgaver

Hverdagene begyndte at blive en smule ensomme for 53-årige Pia, hvorfor hun søgte mod Boblberg, hvor hun her søgte mænd og kvinder, som kunne have lyst til at lave noget sammen som en gruppe. Det var der hurtigt nogle, der syntes var interessant, og der kom hurtigt flere til.

Pia stablede det første møde på benene hjemme hos hende selv, hvor hun gerne ville have hjælp til at samle hendes nye drivhus.

”Det er ikke fordi, at man ikke kan ordne sin egen have, men det er da bare hyggeligere at gøre det sammen. Vi er vidt forskellige, men fungerer så godt sammen som en gruppe. Det fantastisk at møde mennesker, jeg ellers aldrig havde mødt.”

- Pia

Nu hjælper de hinanden med forskellige praktiske ting i hus/have, eller hvad de hver især gerne vil have hjælp til. Hovedsagligt fordi det er sjovere og hyggeligere at få lavet hængepartier som havearbejde, male et værelse/stakit, rydde op i kælderen eller noget helt andet, når man er flere om opgaverne. Gruppen fungerer på den måde, at de mødes en gang pr. måned en lørdag i et par timer. Værten fortæller, hvad han/hun gerne vil have hjælp til og sørger for redskaber/materialer samt står for forplejningen.

Gruppen tager gerne flere ”medlemmer ind”, da der altid er plads til en ekstra. Pia er vild med Boblbergs mulighed, da man møder nogle, som man ellers aldrig have mødt.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her