Boblberg logo
Anita - Vandt den store gevinst da de fandt en hundepasser

Anita - Vandt den store gevinst da de fandt en hundepasser

Anita står i sin hoveddør og vinker til os, da vi møder hende i indkørslen på hendes private adresse. Hun smiler til os og byder os varmt velkommen og fortæller os, at der er en der glæder sig meget til at hilse på os. Vi træder ind i forgangen og ganske rigtigt, en begejstret Smilla står i køkkenet bag et sikkerhedsgitter og venter spændt på at se, hvad vi er for nogen. Smilla er en golden retriever hvalp på otte måneder, som tydeligt er vild med vores besøg. Anita åbner gitteret og Smilla styrter ud i gangen for at hilse på os. Ole, som er gift med Anita, slutter sig til os i køkkenet og kaffen bliver skænket op i koppen. Smilla er faldet lidt til ro med en godbid i munden og ligger sig pænt på gulvet ved siden af bordet. Vi smører os en bolle og er spændt på at høre Anitas oplevelse med Boblberg.

Anita fortæller os, at hun sidder i bestyrelsen i HK Danmark og er desuden formand for HK Seniorklub, hvor de senest har været en tur på Mosede Fort. En juniaften sad hun med sin iPad i stuen og kiggede rundt på Internettet, hvor hun pludselig bemærkede en ny platform om fællesskab. Anita syntes platformen havde et fængende navn: Boblberg. Hun blev nysgerrig og kontaktede Boblberg per telefon, hvor hun fik hjælp til at oprette sig som bruger. Det tog ikke lang tid for Anita at få oprettet en bruger, og straks blev hun inspireret til at oprette sin første bobl om at finde en hundepasser. På dette tidspunkt havde parret endnu ikke fået Smilla, men vidste, at hun snart ville komme til. Igennem årene har Anita og Ole haft flere hunde og har altid benyttet sig af hundepassere, da Anita længe har døjet med en skade hun pådrog sig for år tilbage. Før i tiden brugte Anita og Ole avisannoncer til at finde hundepasserne, men Anita oplevede Boblberg som en ny og god måde at finde Smillas kommende hundepasser på.

Snart dukkede der flere henvendelser op fra personer, som var interesseret i at gå ture med Smilla, og da dagen kom hvor Smilla var otte uger og skulle hentes, tog Anita og Ole hende med ud og besøgte et ægtepar, der havde henvendt sig omkring Anitas bobl. ægteparret mødte deres nye bonushund og kommer selv forbi og henter Smilla, når det er tid til, hun skal luftes. Anita og Ole føler de har vundet den store gevinst ved at bruge Boblberg, da de har fundet en masse nye hundepassere, som får stor glæde ved at lufte Smilla.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her