Boblberg logo
Line – Fra ensom til nye venner med fælles interesser

Line – Fra ensom til nye venner med fælles interesser

Ensomheden ramte Line på 20 år, da covid-19 kom til Danmark og landet måtte lukke ned. På dette tidspunkt gik Line i gymnasiet. Hun klikkede ikke med dem fra hendes klasse, og hendes andre venner boede for langt væk til, at hun kunne undgå at føle sig alene. Line faldt pludselig over Boblberg på nettet, hvor hun læste om en pige med angst, og hvor hun hurtigt følte, at det var noget, som hun kunne relatere til. Derfor besluttede hun sig for at prøve lykken og gå ind og oprette en bobl.

”Jeg klikkede ikke med nogen fra min klasse, og mine andre venner boede langt væk, hvorfor jeg hurtigt besluttede mig for at oprette en bobl, da jeg opdagede Boblberg.”

- Line

Line søgte efter nogle, som hun kunne spille computer med online, og oplevede en stor interesse, da hun fik beskeder fra mange forskellige. Bl.a. fra Victor, som hun havde en rigtig god kemi med, og som også hurtigt udviklede sig til et venskab. Victor havde et lille tøjfirma, som Line kom med i, hvilket gjorde, at de havde en masse at snakke om. Victor kendte nogle andre, der også brugte Boblberg og følte sig ensomme. De begyndte derfor at snakke allesammen sammen og gik hurtigt fra kun at være to til pludselig at være fem. Line synes det er rart at have mødt så mange, som stod i samme situation som hende selv. På den måde kunne de allesammen relatere til hinanden og dele deres følelser og tanker.

Da corona dæmpede sig, begyndte de også at mødes, hvor de bl.a. tog ud at spise. Line klikkede især godt med Freja fra gruppen, som også kom med i Victor og hendes tøjfirma. Line og Freja havde en masse at snakke om og delte mange fælles interesser. Bl.a. deres interesser for krystaller, yoga og healing.

”Det var rart endelig at møde så mange, der stod i samme situation. Det var et stort fælleskab.”

- Line

Line er i dag på vej ind på sit drømmestudie, hvor hun skal læse innovation og design. Derudover flytter hun snart på kollegie, som hun også glæder sig meget til. Hun har stadig kontakt til Freja, som hun ses med to gange om måneden. Victor har de begge stadig kontakt til.

Line elsker Boblbergs koncept og er specielt glad for, at det ikke er en datingplatform, men et sted, hvor man kan finde venner. Hun kunne sagtens finde på at lave en ny bobl, hvis hun har brug for et nyt fællesskab senere i livet, og vil helt klart anbefale det til andre.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her