Boblberg logo
Nøk – Søgte pennevenner og har nu modtaget over 100 breve

Nøk – Søgte pennevenner og har nu modtaget over 100 breve

66-årige Nøk er tidligere socialrådgiver og sidder i dag i bestyrelsen i Ældresagen. Det var i denne forbindelse, at Nøk kunne se et formål med brugen af Boblberg, indtil hun kom ind på platformen og også fandt interesse for at bruge Boblberg privat.

Lige siden barndommen, hvor Nøk ofte sendte breve sammen med skolekammeraterne, har hun haft en interesse i at skrive personlige breve. Derfor valgte hun at oprette en bobl på Boblberg, hvor hun søgte pennevenner. Nøk ser noget særligt værdifuldt i den gammeldags måde at skrive breve på og kan godt lide processen i at skrive brevene i hånden, poste dem i postkassen og vente på svar.

”Det er meget mere personligt, og man har mulighed for at være kreativ samtidig.”

- Nøk

Nøk fik mange henvendelser på sin bobl og kom i rigtig god kontakt med 6-7 forskellige personer, der allesammen havde interesse i at blive pennevenner. Heraf er særligt to personer blevet faste pennevenner, som jævnligt sender lange breve på flere sider til hinanden. Den ene er en ældre herre på 70 år, som har en loppebutik og går op i havearbejde, hvilket er noget ham og Nøk bl.a. udveksler gode råd om. Nøk griner og udtaler følgende om hendes nye penneven:

”Han er virkelig sjov! Uden på en kuvert skrev han f.eks.: Postmand postmand skynd dig, Nøk venter.”

- Nøk

Den anden penneven, som Nøk sender rigtig mange breve til, er en kvinde, der bl.a. interesserer sig for kunst og litteratur, ligesom Nøk. De to har mange fælles interesser.

Hvad Nøk ikke havde regnet med, da hun på Boblberg søgte disse pennevenner, var en henvendelse fra en ung pige på blot 16 år, som gerne ville skrive, trods deres aldersforskel. Nøk syntes det var enormt spændende at høre, hvad en 16-årig pige har på hjerte.

”Det er da spændende at lære sådan en ung pige at kende. Hun spurgte mig f.eks. om, hvad min yndlingsfarve er, og det fik mig til at tænke meget, da det er et spørgsmål, jeg ikke har fået i rigtig mange år.”

- Nøk

Nøk har flere gange anbefalet Boblberg til andre og fortæller, at hun har tænkt på at lave en ny bobl med samme formål. Bare i år har Nøk modtaget 100 breve – allesammen kontakter fra Boblberg.

”Hvem kan ikke lide at få et dejligt håndskrevet brev? Det er da dejligt.”

- Nøk

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her