Boblberg logo
Dorte – Fandt en god veninde at dele sin hverdag som pensionist med

Dorte – Fandt en god veninde at dele sin hverdag som pensionist med

Dorthe på 70 år manglede nye veninder til at fylde hendes dagtimer ud med, da mange af hendes veninder er yngre end hende selv og derfor går på arbejde i dagstimerne. På Boblberg faldt hun over Anns bobl, som lød til at være en veninde lige for Dorthe, da hun var hjemmegående og også søgte en veninde. Dorthe kontaktede hende, og de skrev sammen tre gange, inden de mødtes, hvor de hurtigt fandt ud af, at der var en rigtig god kemi, og at de ovenikøbet havde mange fælles interesser.

Nu mødes de to skønner damer en gang om måneden, og Ann er blevet en rigtig god veninde for Dorthe. De laver forskellige ting som cafébesøg, shopper, spiser frokost sammen og meget mere. De har planer om at skulle på Louisiana og dele nogle kulturelle oplevelser sammen, da de begge interesserer sig for det.

”Jeg synes, at Boblberg er et fantastisk koncept, det skal alle prøve!”

- Dorte

For Dorte har Boblberg gjort en stor forskel i hendes hverdag, og hun anbefaler alle sine venner at prøve det, hvis de søger nye fællesskaber. Selv vil Dorthe blive ved med at bruge Boblberg, bl.a. til at finde nye bekendtskaber, som hun kan være aktive sammen med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.719 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her