Boblberg logo
Allan – Bowling, vinterbadning og gåture blev til nye hobbyer

Allan – Bowling, vinterbadning og gåture blev til nye hobbyer

Allan på 72 år var netop flyttet til en ny by og savnede aktive oplevelser i hverdagen. På Boblberg søgte han derfor efter personer at gå ture og til at tage til sociale arrangementer sammen med.

Der gik ikke længe før, at han fik to beskeder fra bowlingmiljøet, hvor han blev inviteret til bowling hver onsdag. Første gang han skulle møde dem, mødte han op i bowlinghallen, hvor han blev taget godt imod af nogle rigtig herlige mennesker. Selvom Allan ikke havde nogen som helst erfaring med bowling, så er det nu blevet en ny hobby, som han spiller fast én gang om ugen.

På Boblberg har Allan også fundet en gåmakker, som han går 10 km sammen med hver uge, og en som han vinterbader sammen med. Det var præcist sådan nogle aktiviteter, som Allan manglede i sin hverdag, og som han nu er evigt taknemmelig for, at han fundet.

Boblberg er uden tvivl noget Allan kunne finde på at bruge igen, og han synes, at det er et godt koncept. Det har været nemt for Allan at oprette en bobl, og han har kun fået venlige henvendelser tilbage.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her