Boblberg logo
Junnie – Får pensionistlivet til at gå med bl.a. kunstudstillinger sammen med ny veninde

Junnie – Får pensionistlivet til at gå med bl.a. kunstudstillinger sammen med ny veninde

Junnie på 67 år er pensioneret og ønskede at udvide sit netværk, da mange af hendes veninder bor lidt længere væk. En dag faldt hun tilfældigt over Boblberg, hvor der ikke gik lang før, at hun kom i kontakt med Ulla, der bor i nærheden.

De skrev et par gange inden de mødtes og valgte efterfølgende at tage ud og spise. Her fandt de ud af, at de havde en rigtig god kemi og har også senere mødtes flere gange til gåture, været i byen og set forskellige kunstudstillinger.

”Boblberg er noget, som alle kan bruge. Hvis der er nogle, der sidder i en situation, hvor de har brug for nye relationer, så er det en rigtig god måde at finde dem på.”

- Junnie

Junnie og Ulla deler mange af de samme interesser, bl.a. for kunst – og så har de begge også arbejdet i sundhedsfaget. Hvis ikke de har tid til at mødes, så snakker de ofte i telefon, hvor de kan godt kan finde på at snakke længe.

Junnie har mod på at lære flere nye skønne mennesker at kende, som forhåbentlig kan blive til nye gode venner og veninder. Hun har også gået med tanken om at blive reservebedste, som hun også vil gøre gennem Boblberg.

”Jeg kan varmt anbefale Boblberg til alle – hvad enten det er yngre eller til lidt mere modne og ældre mennesker. Der er så mange muligheder derinde.”

- Junnie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.256 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her