Boblberg logo
Sasha – Ny veninde blev vejen ud af ensomheden

Sasha – Ny veninde blev vejen ud af ensomheden

Sasha på 29 år savnede et socialt liv, da hun netop var flyttet til en ny by uden en omgangskreds. Ensomheden begyndte at trænge sig på, og hun følte sig sårbar, som hun aldrig havde følt før.

”Jeg var lige flyttet til en ny by og kendte ingen. Jeg følte mig ensom og sårbar på samme tid.”

- Sasha

Sasha søgte til sin sagsbehandler i håbet om, at hun kunne hjælpe hende af med den ensomhed, som hun følte. Her anbefalede sagsbehandleren, at hun skulle prøve Boblberg. Så da Sasha kom hjem, tjekkede hun straks platformen ud. Udover at se andres bobler igennem, oprettede hun også sin egen, hvor hun skrev, at hun lige var flyttet til byen og derfor søgte nogle som ville drikke en kop kaffe, strikke, tegne eller spille et spil sammen.

Kort tid efter kom hun i kontakt med Mia – en sød, jævnaldrende pige, der bor i samme område som Sasha. De aftalte at mødes på den lokale brætspilscafé, hvor de bare hyggede sig fra første sekund. At de havde skrevet sammen lidt inden de mødtes, og at de havde Boblberg som et taleemne, hjalp samtalen lidt i gang til at starte med. Pga. de nuværende coronarestriktioner kan de desværre ikke mødes lige nu, men de taler i telefon og skriver sammen hver dag. Begge piger glæder sig til mere samvær med bl.a. brætspil, god mad, film og meget mere.

Sasha kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen, da hun bl.a. synes, at det er meget brugervenligt og ikke mindst virker. Hun har også anbefalet platformen til sin underbo, som ligesom Sasha, også havde svært ved at finde veninder.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her