Boblberg logo
Birgit – Madklubben på otte kvinder, der udviklede sig til ”50+ gruppen”

Birgit – Madklubben på otte kvinder, der udviklede sig til ”50+ gruppen”

Birgit er 57 år og arbejder til dagligt som sygeplejerske. Eftersom de fleste af Birgits nuværende venner er i forhold, og derfor ofte har planer med familien, ønskede hun at finde nye bekendtskaber, som hun kunne dele oplevelser med. Weekenderne kunne nemlig godt gå hen og blive lidt ensomme, så kunne være rart for Birgit at finde nogle, som hun kunne spise med eller måske spille brætspil sammen med.

Da Birgit derfor søgte mod Boblberg, blev hun fanget af de mange bobler, der allerede var oprettet, men valgte alligevel at oprette sin egen bobl, hvor hun søgte efter en madklub. I boblen foreslog hun, at man på skift kunne lave mad hos hinanden, hygge og spille lidt spil sammen.

Der kom kort efter en henvendelse fra en pige ved navn Janni, som også kendte en anden pige, som hun havde mødt igennem Boblberg. Janni og Birgit startede med at skrive lidt sammen for at finde ud af, om kemien passede, og de endte med at mødes til en gåtur, som Birgit gik indtil med åbent sind.

Gåturen gik godt med god kemi, og de drøftede sammen idéen om en madklub. Kort efter fik Birgit to henvendelser mere fra to kvinder ved navn Karin og Lone, som hun også startede med at mødes med til en gåtur.

Pludselig var de fem personer, som Birgit samlede i sin madklub. Hun inviterede dem alle hjem til hende selv, hvor de sammen gik en fælles tur, så de andre også kunne lære hinanden at kende.

”Vi grinede, spiste mad sammen og hyggede os. Vi var helt enige om, at det kunne blive til en rigtig god gruppe.”

- Birgit

I dag er de otte jævnaldrende kvinder i gruppen, som de desuden har døbt ”50+ gruppen”, da kvinderne ikke længere kun mødes til madaftener, men også musikaftener, biografture, gåture, fødselsdage og meget andet.

Birgit er vild med konceptet omkring Boblberg, Birgit har også fortalt sin søster, der sidder i kørestol, om Boblberg, og håber at også hun kan finde et fællesskab, som hun kan få glæde af.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.088 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her