Boblberg logo
Emilliam – Fandt forståelse og støtte i ny LGBT-veninde

Emilliam – Fandt forståelse og støtte i ny LGBT-veninde

Emilliam på 23 år er homo, men oplever desværre, at det nogle gange godt kan være svært at begå sig – især i den lille by, som han bor i. Derudover har hans venner ikke det store kenskab til det, hvorfor det kan være svært at snakke med dem om det. Efter et oplæg omkring Boblberg på den højskole, som Emilliam gik på dengang, blev han inspireret til at søge andre i LGBT-verdenen.

Det viste sig at være en klog beslutning. I dag har Emilliam nemlig fundet en god veninde, Natalie. Hun er selv lesbisk, og hendes bror har fået lavet en kønsskifteoperation, så hun er også inde i LGBT-verdenen ligesom Emilliam. De har mange gode snakke, drikker kaffe og tager også til fester med hinanden. De har fundet en enorm støtte hinanden, da det nogle gange kan være svært at leve i den verden, som de lever i. Udover Natalie har Emilliam også fået en del gode online-venner gennem Boblberg, som han skriver med.

Emilliam er glad for, at hans forældre støtter ham i hans beslutning om at være homo, men han ved også, at nogle forældre ikke støtter deres børns beslutninger, og derfor kan Boblberg være et godt sted til folk, der har brug for at tale med andre om deres seksualitet og høre deres historier, siger Emilliam.

Efter at det lykkedes for Emilliam at finde sin nye veninde på Boblberg, taler han højt omkring Boblberg overfor bl.a. sin familie og sine venner.

”Jeg havde meget svært ved at snakke med folk, men så var der flere, der skrev til mig, hvilket gav mig selvtillid og et nyt netværk.”

- Emilliam

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her