Boblberg logo
Christina – Inviterede kvinde ind i sin hækleklub

Christina – Inviterede kvinde ind i sin hækleklub

For lidt siden fik 45-årige Christina den idé at indbyde en veninde til kaffe og en gang hækling. Hun var dog helt nybegynder i hælkling, men elsker at være sammen med veninderne, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk, tænkte hun. Inden første møde havde hun delt sin idé med andre veninder, hvor nogle kunne strikke, andre kunne hækle, og hvor nogle bare gerne ville drikke kaffe over en god snak. Så de aftalte at mødes til første ”hækleklub”-møde. Siden da har de holdt ved, og i dag mødes hækleklubben hver 14. dag.

En dag blev Christina nysgerrig på Boblberg, da hun første gang hørte om det i et indslag i morgen tv’et. Pigen, der blev interviewet, havde angst, og da Christinas egen datter også har angst, ville hun tjekke platformen ud, så hun herefter kunne anbefale det til sin datter. Første bobl, der poppede op på startsiden, var en kvinde, Helen, der søgte en hækleklub.

”Da jeg synes, at vi har verdens bedste hækleklub, hvor der er plads til grin, gråd alvor og meget andet, mente jeg, at hun selvfølgelig skulle være med i vores klub! Så jeg skrev til hende og indbød hende med til næste møde!”

- Christina

Helens første møde med hækleklubben gik over alt forventning – snakken gik fra første sekund, og hun har været en del af gruppen, som lige nu er på 10 skønne kvinder, på lige fod med de andre lige siden. De mødes hjemme hos Christina hver 14. dag, hvor de alle sørger for lidt til fællesbordet med boller, juice, kaffe etc. Under deres kreative sysler, går snakken også på følsomme og fortrolige emner, hvor de altid er klar til at give en hjælpende hånd, hvis der er en, som en dag skulle få brug for det. Christina er pt. under jobafklaring pga. en skade, som hun har været udsat for, og fibromyalgi, hvilket har ændret hendes livssituation markant. Men her får hun bl.a. god støtte af en god veninde fra hækleklubben, som netop går igennem det samme hende. Om lidt skal en af kvinderne fra hækleklubben også flytte, hvor hele klubben selvfølgelig står klar til at hjælpe!

”Vi synes jo selv, at vi er verdens bedste venindegruppe. Vi er virkelig gode til at hjælpe og støtte hinanden, det er helt fantastisk!”

- Christina

Udover at hækleklubben mødes ved 14. dag, så har de også lavet mange andre ting. De har bl.a. ryddet op på stranden, gået lange ture, været på sheltertur og været på festival, hvor de har skænket øl ud til festivalgæster, imens de selvfølgelig har haft den største fest.

”Boblberg er et fantastisk godt sted. Mange kunne have gavn af at komme ind i et fællesskab som mit.”

- Christina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her