Boblberg logo
Jonas – Søgte mod Boblberg i en ensom tid under jobafklaring

Jonas – Søgte mod Boblberg i en ensom tid under jobafklaring

Jonas på 24 år går i øjeblikket hjemme og er under jobafklaring, som skal hjælpe ham tilbage på arbejdsmarkedet, efter bl.a. at have kæmpet med en fuldtidssygemelding fra sit job. Da Jonas hørte om Boblberg gennem sin rådgiver i kommunen, samlede han mod til at oprette sig på platformen, hvor han søgte efter nye venner/veninder, da ensomheden begyndte at trænge sig på. Jonas manglede nye venner og veninder til socialt samvær, som han kunne dele oplevelser og gode stunder sammen med.

Jonas fik mange henvendelser på sin bobl og har efterhånden været i kontakt med rigtig mange fantastiske mennesker. Der er især to, Christian og Maiken, som han klikker rigtig godt sammen med, og som han også allerede har aftalt at skal mødes med. Han har allerede mødtes med Maiken til hygge og brætspil, og Christian skal han mødes med til lidt mad og en masse brætspil.

”Christian og jeg skriver meget sammen – faktisk hver dag.”

- Jonas

Hvis det går lige så godt, når de mødes, som når de skriver sammen, så er Jonas sikker på, at det nok skal blive godt.

Jonas har fortalt og anbefaler Boblberg til hans venner, da han synes, at de skal prøve det af.

”Jeg synes det er kanon - det er fedt, at man kan finde lidt forskelligt. Jeg har selv været ensom, så det er perfekt at kunne finde folk gennem Boblberg.”

- Jonas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her