Boblberg logo
Sandra – Generaliseret angst skulle ikke sætte en stopper for nye ligesindede venskaber

Sandra – Generaliseret angst skulle ikke sætte en stopper for nye ligesindede venskaber

Sandra på 28 år fik i starten af tyveårsalderen konstateret generaliseret angst, og selvom hun muligvis har haft det hele sit liv, så vendte det op og ned på hendes vante hverdag. Hun følte, at hun stod i en situation, hvor hun manglede nogle ligesindede venskaber, som kunne forstå og sætte sig ind i den situation, som hun pludselig selv stod i. Sandra ville derfor gerne finde nogle nye venskaber i lokalområdet, så de nemt kunne mødes ved lejlighed.

Til dagligt er Sandra frivillig i et fritidssted for LGBT+-unge og hørte derigennem for første gang om Boblberg. Sandra blev nysgerrig på, hvad det kunne give hende i den situation, som hun stod i og gik derfor ind for at undersøge platformen. Hun valgte at oprette en bobl, hvor hun fortalte om sig selv og sin situation.

Der gik ikke længe før, Sandra havde modtaget sin første henvendelse fra en jævnaldrende ung mand, Nikolaj. Nikolaj stod i netop den samme situation som Sandra, for han levede nemlig ligeledes med generaliseret angst. De aftalte at mødes på stranden, hvor der heldigvis ikke var særlig mange mennesker, så de kunne få en god snak i fredelige omgivelser om deres situation. Sandra oplevede det første møde som meget hyggeligt og trygt, da de gensidigt havde god kommunikation og forståelse for hinandens problemer. De har aftalt at mødes meget mere, da de begge følte, at det kunne blive et godt og loyalt venskab.

Sandra har også fået kontakt med fem andre gennem Boblberg, hvoraf hun den dag i dag, stadig holder kontakt med tre af dem, udover Nikolaj. Den ene er Henriette, som for tiden arbejder meget med sig selv, da hun netop har fået konstateret en depression. Her snakker de sammen, når det passer om, hvordan de begge har det.

Den anden er Sanne, som også selv oplever, at angsten har trængt sig på, og heraf snakker Sandra og Sanne meget om deres fællesnævnere samt hjælper og støtter hinanden på både gode og dårlige dage.

Den tredje er Nöel, som har mange af de samme fælles interesser som Sandra, heriblandt japanske tegneserier. De har skrevet lidt sammen om det og har heraf aftalt at mødes for at læse samt snakke med hinanden om tegneserierne.

”Det har været en rigtig god oplevelse at bruge Boblberg.”

- Sandra

Boblberg har været en god oplevelse for Sandra, hvorfor hun har anbefalet det til flere venner og veninder. Sandra har en veninde, som arbejder i psykiatrien, der har efterspurgt sociale tilbud til patienterne, hvor Sandra her anbefalet, at hun kunne bruge Boblberg, da der i den grad er relevante interesser, fællesskaber og ligesindede mennesker at finde på platformen for alle.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her