Boblberg logo
Winnie – Alderen satte ikke en stopper for at finde en veninde for

Winnie – Alderen satte ikke en stopper for at finde en veninde for

Winnie på 67 år stod midt i en skilsmisse og havde besluttet sig for at flytte tilbage til sin fødeby, så hun bl.a. kunne komme tættere på sin søn og kommende barnebarn. Problemet var dog bare, at hun ikke havde noget netværk i byen og derfor manglede noget at fylde hverdagene ud med, da hun ikke er på arbejdsmarkedet mere. Winnie valgte derfor at oprette sig som bruger på Boblberg, hvor hun her hurtigt kom i kontakt med Maria efter at have skrevet sin egen bobl om sine interesser.

De aftalte at mødes for første gang på en lokal café i byen og klikkede med det samme. De havde rigtige mange ting tilfælles – både Winnie og Maria har nemlig arbejdet med mennesker i sundhedsplejen, var under skilsmisse, har voksne børn, er begge vinterbadere og bor blot under 1 km væk fra hinanden. Efter deres første møde tog det fart med aktiviteterne. Inden corona lukkede landet ned, nåede Winnie og Maria at tage til to koncerter og nyde byens café- og kulturliv i fulde drag. I dag følger de stadig hinandens liv tæt og har for nyligt været i sommerhus sammen. Næste aktivitet står på et hotelophold i Århus, hvor de også skal ud at spise.

Boblberg har været en stor succes for Winnie, som har fundet præcis det, hun søgte. Boblberg er bestemt noget Winnie kunne finde på at bruge igen i fremtiden, hvis der skulle opstå uventede drejninger i livet, hvor nye venskaber eller relationer kan gå tabt.

”Konceptet er godt og adskiller sig fra mange andre platforme, idet Boblberg kun har fokus på at skabe fællesskaber, venskaber og bekendtskaber.”

- Winnie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her