Boblberg logo
Christina – Fandt to nye veninder trods angst, borderline og personlighedsspaltning

Christina – Fandt to nye veninder trods angst, borderline og personlighedsspaltning

Christina på 23 år bor sammen med sin kæreste og læser til hverdag til serviceøkonom. Efter at hun flyttede sammen med sin kæreste i en anden by, kendte hun ikke mange udover studiet, men da det lukkede pga. corona, begyndte ensomheden at kunne mærkes. Christina havde snakket om, at hun ville ønske, at der fandtes en side til at finde venner, og da hun så faldt over Boblberg, gik hun straks ind for at tjekke det ud.

”Det var svært at anerkende, at jeg blev nødt til at tage kontakt til andre mennesker, fordi jeg faktisk var ensom.”

- Christina

I starten var det en smule grænseoverskridende for hende, og hun var måske også en smule skeptisk anlagt. Christina lider af generaliseret angst, borderline og personlighedsspaltning, hvilket kan gøre det svært for hende at møde nye mennesker.

Christina tog mod til sig og skrev på andres bobler, men oprettede også sin egen. Kort efter kontaktede Jannie hende - hun stod i samme situation, da hun selv lige var flyttet til byen med sin kæreste. De to begyndte hurtigt at skrive meget sammen og snakkede også i telefon.

”Vi snakkede som om, at det føltes som om, at vi havde kendt hinanden i 100 år.”

- Christina

De havde begge lidt svært ved at tage skridtet til at mødes, men Christina tog til sidst teten og inviterende på en spontan kop kaffe. Jannie endte med at være der i flere timer. Siden den dag har de snakket sammen hver dag og mødes nu en gang om ugen. De to laver alle mulige venindeting – drikker kaffe, har gode snakke, tager på caféture, gåture og planlægger også en tur i Zoologisk Have snart.

Christina er også begyndt at skrive og snakke med Christine ugentligt, der har samme diagnoser som hende selv, hvilket giver dem begge god støtte og forståelse i hinanden.

Christina søger fortsat efter venskaber og har også anbefalet Boblberg til sin mor, som også kan have svært ved at tage kontakt til andre mennesker. Udover at Christina har fået to gode veninder, har hun også brudt sine grænser og udviklet i en positiv retning efter sin brug af Boblberg.

”Jeg er blevet meget mere tilpas med at skrive til folk – og måske endda også til at tage det næste skridt.”

- Christina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her