Boblberg logo
Mark – Interessen for computerspil bragte nye venner på banen

Mark – Interessen for computerspil bragte nye venner på banen

Mark på 22 år elsker at hænge ud med vennerne, se serier og ikke mindst spille computerspil. I længere tid havde han gået og overvejet, hvordan han kunne finde nogle flere at spille med, så man kunne gøre gavn af hinandens færdigheder i spillene, som han spillede. En dag hørte han om Boblberg, da han stødte på et lokalt opslag hos kommunen, hvor han tænkte, at det var en smart mulighed for at finde nogle, som han måske kunne spille sammen med.

Derfor oprettede Mark en bobl, hvor han beskrev, hvem han var, og at han søgte nogle at game med, men også nogle nye venner at dyrke andre hobbyer med. Der gik ikke længe før, at han fik de første henvendelser på sin bobl og begyndte at skrive lidt med dem for at finde ud af, om de delte samme interesser. Og det havde de, Mark har i dag fundet nogle rigtig gode kammerater at game med, hvor de spiller og snakker sammen et par gange om uge. Mark har ligeledes fundet en rigtig god veninde, som han både skriver og snakker med et par gange om ugen, hvor de har planlagt at mødes inden længe.

”Det er et rigtig godt koncept, der hjælper rigtig mange unge og ældre.”

- Mark

Mark har været meget glad for at bruge Boblberg, og han kunne sagtens finde på at bruge det igen, da det indtil videre har bragt stor succes med sig. Mark vil meget gerne være med til at inspirere andre til at bruge Boblberg og anbefaler også andre, at de skal give det en chance, da det er let at få øjnene op for noget, som interesserer én.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.405 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her